Naslovna

header
Domoizrada na gradilistu

20 godina tradicije

O nama

O nama

Tvrtka Domoizrada d.o.o., registrirana je 1996. godine u mjestu  Proložac, Imotski. Osnovna djelatnost tvrtke je graditeljstvo a uža specijalnost je visokogradnja. Radove izvodimo na području cijele države a poglavito u  Dalmaciji  i gradu Zagrebu. Trenutno  upošljavamo  35 djelatnika raznih  zanimanja (zidari, tesari, armirači,…) sa velikim radnim iskustvom u graditeljstvu. Gradimo sa svim vrstama klasičnih građevinskih materijala kao i sa suvremenim građevinskim materijalima visokih izolacijskih svojstava.

Tvrtka posjeduje suvremenu graditeljsku opremu potrebnu za izvođenje najsloženijih građevinskih radova i to: velikoplošnu zidnu oplatu Doka Framax, stropne oplate Peri Skydek, kranove Liebherr, razne građevinske dizalice, kamione, dostavna vozila kao i sav ostali alat potreban za izvođenje građevinskih radova.

Radove izvodima po sistemu KLJUČ U RUKE, ROH-BAU izvedba ili bilo koju pojedinu vrstu građevinskih radova.

 

Djelatnosti

DjelatnostiOsnovni djelokrug radova je na izradi armirano-betonskih i zidanih nosivih konstrukcija na raznim stambeno-poslovnim objektima. Osim osnovnih radova izvodimo i razne druge radove na građevinama  kao što su: zidarski radovi, tesarski radovi, armirački radovi, razna betoniranja, izrada krovišta, sanacije i rekonstrukcije krovišta, žbukerski i fasaderski radovi te razne podopolagačke radove.  Gradimo sa svim vrstama građevinskih materijala, za sve radove dajemo potrebne garancije za kvalitetu izvedbe radova a za ugrađene materijale prema garancijama proizvođača materijala.

Kod gradnje po sistemu ključ u ruke na sebe preuzimamo kompletnu izgradnju objekta, koju u zakazanom roku izvodimo kvalitetno, zajedno s našim partnerskim tvrtkama odnosno kooperantima. U takvim slučajevima izvodimo sve građevinske radove od temelja do krova.